050 - 808 03 60

Uw professionele koerier

Vervoer naar en vanuit Groningen

Het vervoer van uw pakketten, brieven en pallets is in goede handen bij uw koerier in Groningen. Zowel particulieren als bedrijven uit Groningen kunnen bij ons terecht voor transport op maat. Voor een onderneming is het van belang dat de logistiek goed geregeld is. Wij nemen graag de verantwoordelijkheid voor uw vervoer. Ook als u een bedrijf buiten Groningen heeft, staan wij voor u klaar.

Spoedzendingen

Als u ons inschakelt, is er snel een koerier ter plaatse om uw zending op te halen. In Groningen, maar ook ver daarbuiten. Wij begrijpen dat sommige zendingen met spoed bezorgd dienen te worden. Een dergelijke aanvraag krijgt bij ons een voorkeursbehandeling. Daarbij bent u verzekerd van een snel en efficiënt vervoer.

Kwaliteit op het gebied van vervoer

Of u nu eenmalig vervoer nodig heeft voor uw pakketten of op reguliere basis gebruik maakt van onze diensten op het gebied van transport: kwaliteit staat voorop. Als u uw vervoer laat regelen door ons koeriersbedrijf garanderen wij u efficiëntie, betrouwbaarheid en een snelle service. Onze chauffeurs doen meer dan het vervoeren alleen; wij denken graag met u mee. Zo worden alle pakketten die wij bezorgen standaard verzekerd tot een bepaald bedrag. Behalve in Groningen, bezorgen wij uw pakketten door heel het land. Bij het centrale meldpunt komen alle aanvragen binnen en wordt passend vervoer geselecteerd.

 Wij zijn niet op zoek naar personeel: op open sollicitaties wordt dan ook niet gereageerd.

Ons werkgebied

Wij bezorgen uw pakketten niet alleen in Groningen, maar ook door heel Nederland, Europa en over de hele wereld.

Waarom Groningen Koerier

  • Wij staan 24/7 voor u klaar
  • Oplossingen op maat
  • Service en betrouwbaarheid
  • Gespecialiseerd in spoedvervoer en same day delivery

Maak een afspraak!

Onze koeriers zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 050 - 808 03 60.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Spoedvervoer
• Overnight Zendingen
• Same day delivery
• Nachtdistributie
• Dag en nacht bereikbaar

Werkgebied

Beijum, Grunobuurt, Corpus den Hoorn, Helpman, Korrewegwijk, Lewenborg, Oosterparkwijk, Oosterpoortwijk, Paddepoel, Schildersbuurt, Vinkhuizen en De Wijert.

Hoofdvestiging