0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!
Snelkoerier Groningen
Een Allfree website
0800 255 3733
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een snelkoerier in Groningen?

Wij brengen u snel in contact met een snelkoerier die werkzaam is in Groningen

Vervoer naar en vanuit Groningen

Het vervoer van uw pakketten, brieven en pallets is in goede handen bij uw koerier in Groningen. Zowel particulieren als bedrijven uit Groningen kunnen bij ons terecht voor transport op maat. Voor een onderneming is het van belang dat de logistiek goed geregeld is. Wij nemen graag de verantwoordelijkheid voor uw vervoer. Ook als u een bedrijf buiten Groningen heeft, staan wij voor u klaar.

Spoedzendingen

Als u ons inschakelt, is er snel een koerier ter plaatse om uw zending op te halen. In Groningen, maar ook ver daarbuiten. Wij begrijpen dat sommige zendingen met spoed bezorgd dienen te worden. Een dergelijke aanvraag krijgt bij ons een voorkeursbehandeling. Daarbij bent u verzekerd van een snel en efficiënt vervoer.

Kwaliteit op het gebied van vervoer

Of u nu eenmalig vervoer nodig heeft voor uw pakketten of op reguliere basis gebruik maakt van onze diensten op het gebied van transport: kwaliteit staat voorop. Als u uw vervoer laat regelen door ons koeriersbedrijf garanderen wij u efficiëntie, betrouwbaarheid en een snelle service. Onze chauffeurs doen meer dan het vervoeren alleen; wij denken graag met u mee. Zo worden alle pakketten die wij bezorgen standaard verzekerd tot een bepaald bedrag. Behalve in Groningen, bezorgen wij uw pakketten door heel het land. Bij het centrale meldpunt komen alle aanvragen binnen en wordt passend vervoer geselecteerd.

 Wij zijn niet op zoek naar personeel: op open sollicitaties wordt dan ook niet gereageerd.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Groningen en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Groningen bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606