050 - 808 03 60

Uw professionele koerier

Pakketten laten bezorgen

Uw koerier in Groningen, is als vervoerder van pakketten actief in heel Nederland. Onze koeriers staan bekend om hun snelheid en zorgvuldigheid bij het pakket bezorgen. En dat is waar het allemaal om draait: dat uw pakket in een zo kort mogelijke tijd op de juiste plaats terecht komt. Of u nu een pakket wilt laten bezorgen in de buurt van Groningen, aan de andere kant van het land of zelfs in het buitenland, ons koeriersbedrijf draagt zorg voor het bezorgen van uw product.

We hebben jarenlange ervaring met het bezorgen van pakketten en verzorgen dagelijks nieuwe zendingen in Groningen en in de rest van Nederland. Ook voor uw overige logistieke dienstverlening zit u goed bij ons koeriersbedrijf uit Groningen. Wij staan voor u klaar voor al uw logistieke vraagstukken.

Pakket bezorgen voor bedrijven

Heeft u als bedrijf in Groningen of in de omgeving van Groningen een betrouwbare partner nodig voor het bezorgen van een pakket? Of dit nu eenmalig is of met een zekere regelmaat: wij staan voor u klaar. Onze auto’s zijn representatief en onze chauffeurs zijn multi-inzetbaar. Uw pakket is bij ons dan ook in goede handen. We voorzien u bovendien graag van adviezen omtrent het inpakken en verzekeren van uw pakket.

 Wij zijn niet op zoek naar personeel: op open sollicitaties wordt dan ook niet gereageerd.

Ons werkgebied

Wij bezorgen uw pakketten niet alleen in Groningen, maar ook door heel Nederland, Europa en over de hele wereld.

Waarom Groningen Koerier

  • Wij staan 24/7 voor u klaar
  • Oplossingen op maat
  • Service en betrouwbaarheid
  • Gespecialiseerd in spoedvervoer en same day delivery

Maak een afspraak!

Onze koeriers zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 050 - 808 03 60.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Spoedvervoer
• Overnight Zendingen
• Same day delivery
• Nachtdistributie
• Dag en nacht bereikbaar

Werkgebied

Beijum, Grunobuurt, Corpus den Hoorn, Helpman, Korrewegwijk, Lewenborg, Oosterparkwijk, Oosterpoortwijk, Paddepoel, Schildersbuurt, Vinkhuizen en De Wijert.

Hoofdvestiging