0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!
Snelkoerier Groningen
Een Allfree website
0800 255 3733
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een snelkoerier in Groningen?

Wij brengen u snel in contact met een snelkoerier die werkzaam is in Groningen

Pakketten laten bezorgen

Uw koerier in Groningen, is als vervoerder van pakketten actief in heel Nederland. Onze koeriers staan bekend om hun snelheid en zorgvuldigheid bij het pakket bezorgen. En dat is waar het allemaal om draait: dat uw pakket in een zo kort mogelijke tijd op de juiste plaats terecht komt. Of u nu een pakket wilt laten bezorgen in de buurt van Groningen, aan de andere kant van het land of zelfs in het buitenland, ons koeriersbedrijf draagt zorg voor het bezorgen van uw product.

We hebben jarenlange ervaring met het bezorgen van pakketten en verzorgen dagelijks nieuwe zendingen in Groningen en in de rest van Nederland. Ook voor uw overige logistieke dienstverlening zit u goed bij ons koeriersbedrijf uit Groningen. Wij staan voor u klaar voor al uw logistieke vraagstukken.

Pakket bezorgen voor bedrijven

Heeft u als bedrijf in Groningen of in de omgeving van Groningen een betrouwbare partner nodig voor het bezorgen van een pakket? Of dit nu eenmalig is of met een zekere regelmaat: wij staan voor u klaar. Onze auto’s zijn representatief en onze chauffeurs zijn multi-inzetbaar. Uw pakket is bij ons dan ook in goede handen. We voorzien u bovendien graag van adviezen omtrent het inpakken en verzekeren van uw pakket.

 Wij zijn niet op zoek naar personeel: op open sollicitaties wordt dan ook niet gereageerd.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Groningen en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Groningen bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606