Bezorgen in heel Nederland

KCN Groningen is niet alleen werkzaam als koerier in Groningen, ook buiten Groningen kunt u gebruik maken van onze uitgebreide diensten op het gebied van transport. Door heel het land dragen wij zorg voor het veilig bezorgen van uw producten. Heeft u een enkele brief die snel bezorgd moet worden in Maastricht? Of een aantal pallets die naar Zeeland moeten? Dergelijke aanvragen komen iedere dag binnen bij het centrale meldpunt van ons koeriersbedrijf. Omdat wij niet alleen gevestigd zijn in Groningen, vinden we altijd een geschikte oplossing voor het bezorgen van uw documenten of pakketten.

Wij hebben veel ervaring als koerier en weten dan ook precies wat belangrijk is bij het op professionele wijze bezorgen van uw goederen of documenten. U hoeft zich hier niet druk om te maken: ons koeriersbedrijf neemt alle verantwoordelijkheid. Uw zending wordt altijd binnen de aangegeven tijd op de juiste plaats van bestemming bezorgd.

Track & Trace van uw zending

Wij maken als koerier gebruik van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van logistiek, zoals het meest geavanceerde Track & Trace systeem. Hiermee is het te allen tijde mogelijk om te bekijken waar in het proces van bezorgen uw pakket zich bevindt. Hierdoor bent u dus altijd op de hoogte van de stand van zaken.

 Wij zijn niet op zoek naar personeel: op open sollicitaties wordt dan ook niet gereageerd.