050 - 808 03 60

Uw professionele koerier

Bezorgen in heel Nederland

De vakman is niet alleen werkzaam als koerier in Groningen, ook buiten Groningen kunt u gebruik maken van onze uitgebreide diensten op het gebied van transport. Door heel het land dragen wij zorg voor het veilig bezorgen van uw producten. Heeft u een enkele brief die snel bezorgd moet worden in Maastricht? Of een aantal pallets die naar Zeeland moeten? Dergelijke aanvragen komen iedere dag binnen bij het centrale meldpunt van ons koeriersbedrijf. Omdat wij niet alleen gevestigd zijn in Groningen, vinden we altijd een geschikte oplossing voor het bezorgen van uw documenten of pakketten.

Wij hebben veel ervaring als koerier en weten dan ook precies wat belangrijk is bij het op professionele wijze bezorgen van uw goederen of documenten. U hoeft zich hier niet druk om te maken: ons koeriersbedrijf neemt alle verantwoordelijkheid. Uw zending wordt altijd binnen de aangegeven tijd op de juiste plaats van bestemming bezorgd.

Track & Trace van uw zending

Wij maken als koerier gebruik van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van logistiek, zoals het meest geavanceerde Track & Trace systeem. Hiermee is het te allen tijde mogelijk om te bekijken waar in het proces van bezorgen uw pakket zich bevindt. Hierdoor bent u dus altijd op de hoogte van de stand van zaken.

 Wij zijn niet op zoek naar personeel: op open sollicitaties wordt dan ook niet gereageerd.

Ons werkgebied

Wij bezorgen uw pakketten niet alleen in Groningen, maar ook door heel Nederland, Europa en over de hele wereld.

Waarom Groningen Koerier

  • Wij staan 24/7 voor u klaar
  • Oplossingen op maat
  • Service en betrouwbaarheid
  • Gespecialiseerd in spoedvervoer en same day delivery

Maak een afspraak!

Onze koeriers zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 050 - 808 03 60.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Spoedvervoer
• Overnight Zendingen
• Same day delivery
• Nachtdistributie
• Dag en nacht bereikbaar

Werkgebied

Beijum, Grunobuurt, Corpus den Hoorn, Helpman, Korrewegwijk, Lewenborg, Oosterparkwijk, Oosterpoortwijk, Paddepoel, Schildersbuurt, Vinkhuizen en De Wijert.

Hoofdvestiging