0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!
Snelkoerier Groningen
Een Allfree website
0800 255 3733
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een snelkoerier in Groningen?

Wij brengen u snel in contact met een snelkoerier die werkzaam is in Groningen

Bezorgen in heel Nederland

de door ons aangedragen professional is niet alleen werkzaam als koerier in Groningen, ook buiten Groningen kunt u gebruik maken van onze uitgebreide diensten op het gebied van transport. Door heel het land dragen wij zorg voor het veilig bezorgen van uw producten. Heeft u een enkele brief die snel bezorgd moet worden in Maastricht? Of een aantal pallets die naar Zeeland moeten? Dergelijke aanvragen komen iedere dag binnen bij het centrale meldpunt van ons koeriersbedrijf. Omdat wij niet alleen gevestigd zijn in Groningen, vinden we altijd een geschikte oplossing voor het bezorgen van uw documenten of pakketten.

Wij hebben veel ervaring als koerier en weten dan ook precies wat belangrijk is bij het op professionele wijze bezorgen van uw goederen of documenten. U hoeft zich hier niet druk om te maken: ons koeriersbedrijf neemt alle verantwoordelijkheid. Uw zending wordt altijd binnen de aangegeven tijd op de juiste plaats van bestemming bezorgd.

Track & Trace van uw zending

Wij maken als koerier gebruik van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van logistiek, zoals het meest geavanceerde Track & Trace systeem. Hiermee is het te allen tijde mogelijk om te bekijken waar in het proces van bezorgen uw pakket zich bevindt. Hierdoor bent u dus altijd op de hoogte van de stand van zaken.

 Wij zijn niet op zoek naar personeel: op open sollicitaties wordt dan ook niet gereageerd.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Groningen en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Groningen bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606