Zekerheid bij uw koeriersbedrijf

Als u uw pakketten of brieven uit handen geeft aan een koeriersbedrijf, wilt u er uiteraard zeker van zijn dat uw eigendommen in goede handen zijn. Vooral voor bedrijven is verzekeren belangrijk. Uw koerier weet hoe belangrijk het is dat zendingen op de juiste tijd op de juiste plaats terecht komen. Daarom garanderen wij een ultieme zekerheidsgraad bij elk pakket dat u aan ons toevertrouwt. Of het nu gaat om een vrachtwagenlading of een simpele brief, uw koerier in Groningen draagt zorg voor zekerheid! Onze koeriers zijn allemaal professionele krachten, die garant staan voor de ultieme beveiliging van uw eigendommen.

De zekerheid van een professionele koerier

Als koeriersbedrijf in Groningen behandelen wij uw zending met zorg. Op verzoek ontvangt u van ons altijd een afgetekend ontvangstbewijs. Zo weet u niet alleen wanneer uw zending is aangekomen, maar ook precies door wie deze is bezorgd en aangenomen. Meer zekerheid is bijna onmogelijk! Ook kostbare en breekbare zendingen zijn bij ons dus in goede handen.

De verzekering van uw pakket

Alle goederen die wij vervoeren zijn standaard verzekerd. Daardoor bent u dus op uw beurt verzekerd van een perfecte afhandeling van zaken zonder onnodige risico’s. Mocht deze standaardverzekering echter niet toereikend zijn, dan kunt u altijd bijverzekeren. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 Wij zijn niet op zoek naar personeel: op open sollicitaties wordt dan ook niet gereageerd.