050 - 808 03 60

Uw professionele koerier

Zekerheid bij uw koeriersbedrijf

Als u uw pakketten of brieven uit handen geeft aan een koeriersbedrijf, wilt u er uiteraard zeker van zijn dat uw eigendommen in goede handen zijn. Vooral voor bedrijven is verzekeren belangrijk. Uw koerier weet hoe belangrijk het is dat zendingen op de juiste tijd op de juiste plaats terecht komen. Daarom garanderen wij een ultieme zekerheidsgraad bij elk pakket dat u aan ons toevertrouwt. Of het nu gaat om een vrachtwagenlading of een simpele brief, uw koerier in Groningen draagt zorg voor zekerheid! Onze koeriers zijn allemaal professionele krachten, die garant staan voor de ultieme beveiliging van uw eigendommen.

De zekerheid van een professionele koerier

Als koeriersbedrijf in Groningen behandelen wij uw zending met zorg. Op verzoek ontvangt u van ons altijd een afgetekend ontvangstbewijs. Zo weet u niet alleen wanneer uw zending is aangekomen, maar ook precies door wie deze is bezorgd en aangenomen. Meer zekerheid is bijna onmogelijk! Ook kostbare en breekbare zendingen zijn bij ons dus in goede handen.

De verzekering van uw pakket

Alle goederen die wij vervoeren zijn standaard verzekerd. Daardoor bent u dus op uw beurt verzekerd van een perfecte afhandeling van zaken zonder onnodige risico’s. Mocht deze standaardverzekering echter niet toereikend zijn, dan kunt u altijd bijverzekeren. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 Wij zijn niet op zoek naar personeel: op open sollicitaties wordt dan ook niet gereageerd.

Ons werkgebied

Wij bezorgen uw pakketten niet alleen in Groningen, maar ook door heel Nederland, Europa en over de hele wereld.

Waarom Groningen Koerier

  • Wij staan 24/7 voor u klaar
  • Oplossingen op maat
  • Service en betrouwbaarheid
  • Gespecialiseerd in spoedvervoer en same day delivery

Maak een afspraak!

Onze koeriers zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 050 - 808 03 60.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Spoedvervoer
• Overnight Zendingen
• Same day delivery
• Nachtdistributie
• Dag en nacht bereikbaar

Werkgebied

Beijum, Grunobuurt, Corpus den Hoorn, Helpman, Korrewegwijk, Lewenborg, Oosterparkwijk, Oosterpoortwijk, Paddepoel, Schildersbuurt, Vinkhuizen en De Wijert.

Hoofdvestiging