0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!
Snelkoerier Groningen
Een Allfree website
0800 255 3733
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een snelkoerier in Groningen?

Wij brengen u snel in contact met een snelkoerier die werkzaam is in Groningen

Zekerheid bij uw koeriersbedrijf

Als u uw pakketten of brieven uit handen geeft aan een koeriersbedrijf, wilt u er uiteraard zeker van zijn dat uw eigendommen in goede handen zijn. Vooral voor bedrijven is verzekeren belangrijk. Uw koerier weet hoe belangrijk het is dat zendingen op de juiste tijd op de juiste plaats terecht komen. Daarom garanderen wij een ultieme zekerheidsgraad bij elk pakket dat u aan ons toevertrouwt. Of het nu gaat om een vrachtwagenlading of een simpele brief, uw koerier in Groningen draagt zorg voor zekerheid! Onze koeriers zijn allemaal professionele krachten, die garant staan voor de ultieme beveiliging van uw eigendommen.

De zekerheid van een professionele koerier

Als koeriersbedrijf in Groningen behandelen wij uw zending met zorg. Op verzoek ontvangt u van ons altijd een afgetekend ontvangstbewijs. Zo weet u niet alleen wanneer uw zending is aangekomen, maar ook precies door wie deze is bezorgd en aangenomen. Meer zekerheid is bijna onmogelijk! Ook kostbare en breekbare zendingen zijn bij ons dus in goede handen.

De verzekering van uw pakket

Alle goederen die wij vervoeren zijn standaard verzekerd. Daardoor bent u dus op uw beurt verzekerd van een perfecte afhandeling van zaken zonder onnodige risico’s. Mocht deze standaardverzekering echter niet toereikend zijn, dan kunt u altijd bijverzekeren. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 Wij zijn niet op zoek naar personeel: op open sollicitaties wordt dan ook niet gereageerd.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Groningen en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Groningen bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606